Fraud Blocker
Winkelwagen
Gratis verzending vanaf €39,95 in heel Nederland &  €69,95 in heel Belgie
het stinkt

Mijn Was Stinkt

10 tips voor fris en heerlijk geurend wasgoed

 

Niets is zo fijn als fris en lekker ruikend wasgoed! Maar wat als je was muf ruikt na het wassen of er vreemde geurtjes aan zitten? Geen zorgen, we hebben 10 tips om stinkend wasgoed te voorkomen en te zorgen voor een heerlijk geurende was met La Bella Lavanderina Wasparfum.

#1 Gebruik La Bella Lavanderina Wasparfum Voeg een paar druppels La Bella Lavanderina Wasparfum toe aan je wasbeurt voor een heerlijke lavendelgeur en frisse kleding.

#2 Identificeer de oorzaken van stinkende was Om stinkende was te voorkomen, moet je eerst de oorzaak vinden. Vaak wordt muf of stinkend wasgoed veroorzaakt door vochtige was, verkeerde dosering van wasmiddel of een vieze wasmachine. La Bella Lavanderina Wasparfum kan helpen om deze onaangename geuren te neutraliseren.

#3 Was regelmatig en houd vochtige kleding gescheiden Voorkom nare geurtjes door regelmatig te wassen en gebruik La Bella Lavanderina Wasparfum om je kleding fris en heerlijk geurend te houden.

#4 Was zweetkleding zo snel mogelijk De zweetgeur wordt veroorzaakt door bacteriën. Was zweetkleding zo snel mogelijk en gebruik La Bella Lavanderina Wasparfum om hardnekkige geuren te voorkomen en te voorkomen dat de geur zich verspreidt naar andere kledingstukken.

#5 Laat kleding niet te lang in de wasmachine liggen Laat wasgoed niet te lang in de wastrommel liggen om schimmelvorming en muffe geurtjes te voorkomen. La Bella Lavanderina Wasparfum helpt bij het neutraliseren van geurtjes die ontstaan door vochtige kleding.

#6 Dosering van wasmiddel en wasparfum is belangrijk Gebruik niet te veel en niet te weinig wasmiddel. Houd altijd het doseeradvies op de verpakking van het wasmiddel aan. Voeg ook de juiste hoeveelheid La Bella Lavanderina Wasparfum toe voor een optimaal resultaat.

#7 Reinig je wasmachine regelmatig Een schone wasmachine zorgt voor frissere kleding. Reinig je wasmachine regelmatig en gebruik La Bella Lavanderina Wasparfum om je wasgoed heerlijk te laten ruiken.

#8 Kies de juiste wastemperatuur Was op de juiste temperatuur om de kwaliteit van je kleding te behouden en nare geurtjes effectief te verwijderen. La Bella Lavanderina Wasparfum zorgt voor een extra frisse geur bij elke temperatuur.

#9 Zorg voor een goed geventileerde droogruimte Laat je wasgoed drogen in een goed geventileerde ruimte of buiten. Hierdoor blijft je kleding fris en behoudt het de heerlijke geur van

#10 Het is bewezen dat Wasparfum La Bella Lavanderina werkt ga naar onze shop of 1 van onze meer dan 240 verdelers in Nederland en België

Groetjes Bianca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Selecteer een Afleverpunt

De waardering van labellalavanderina.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 754 reviews.